Energiek en Uniek Mag ik je voorstellen aan ....

Trainer en organisator

Mari√ętte Cobben

Het is mijn passie en mijn missie mensen te laten zien, voelen en ervaren wie ze zijn, waar hun verborgen pijn zit of welke gedragspratronen ze zich eigen hebben gemaakt en die ze belemmeren om ten volste hun mogelijkheden te benutten en hun leven te leven.

Ieder mens is uniek.

Unieke weekenden heb ik opgericht op 28 augustus 2018, na een 28-daagse retraite waarbij ik mooie stappen heb kunnen zetten op mijn pad van gezondheid, rust en energie vanuit mijn bedrijf "Energiek en Uniek". En dat gun ik anderen ook!

Het is ook mogelijk om met een team een gerichte training of weekend te bespreken, alles is maatwerk!

Na jarenlange studies ( Levensmiddelentechnologie, Chinese geneeskunde, Vipassana meditaties, werken met energie, HBO psychosociale basiskennis, NLP, HBO Medische basiskennis, diverse natuurgeneeskundige studies, Chi Neng Qi Gong en coachingsopleidingen) heb ik al honderden mensen kunnen helpen op hun pad van herstel, zowel geestelijk als lichamelijk. Vaak betitelt als "wondertjes". Ik houd ervan om tijd voor je te nemen en met compassie te werken. En om een integraal aanbod te doen, waarbij er maar 1 ding belangrijk is ... Jouw unieke persoonlijkheid naar boven te halen, geestelijke blokkades op te ruimen en lichamelijke pijnen aan te pakken en verder te gaan daar waar anderen stoppen, zodat je vrij van pijn, beperkende overtuigingen en vol energie door kunt gaan met jouw leven en de keuzes die daarbij passen. Ik loop een tijdje mee op je levenspad en dat doe ik ook op de unieke weekenden!

Van passie naar compassie

en

Beleving - Bezinning - Bezieling

Graag neem ik je mee op reis. In dit geval op unieke retraite weekenden of mooie traingen en workshops.

Voel je welkom!

Verschillende mensen die aanwezig kunnen zijn met hun expertise

Afhankelijk van het weekend en het thema zullen er mensen aanwezig zijn die met hun specifieke kennis/ervaring/passie bij het retraite weekend of bij trainingen zullen assisteren. Er is altijd plaats voor mooie mensen die met bezieling hun vak uitoefenen.

Dus wil jij een bijdrage leveren of een stage lopen? Meld je dan even aan door een mail te sturen naar info@energiekenuniek.nl zodat ik je uit kan nodigen voor een gesprek.

Vacature

Er is plaats voor mensen die met passie en bevlogenheid een bijdrage willen leveren aan een uniek retraite weekend daar waar BELEVING - BEZINNING - BEZIELING de hoofdkenmerken zijn.

Ik denk hierbij aan mensen die klankschalensessies verzorgen, hang- of pandrum bespelen of iets anders waardoor mensen in stilte en vervoering kunnen raken.


Wil jij een ochtend / middag / avond of een weekend aanwezig zijn? Neem dan kontakt op met Mariette Cobben via info@uniekeweekenden.nl


Aanwezig bij het retraite weekend van ... nader te bepalen