Fit Fun Focus programma - Energiek en Uniek

Fit in 1 maand

Waar kun je uit kiezen

Het is mogelijk om naast de maand met leuke video's, tips, oefeningen, recepten ook persoonlijke begeleiding via online consulen aan te vragen.

Hierin worden de adviezen speciaal afgestemd op jou. Via een online consult kun je jouw DOEL helderder krijgen en ook richten we ons op de specifieke KEUZES die daar bij horen. Je krijgt adviezen op maat. Over welke voeding specifiek voor jou goed is afhankelijk van jouw situatie. Welke supplementen je wel of niet kunt nemen, ook afhankelijk van welke medicijnen je gebruikt. Ik neem de tijd voor je en doe een Chinese anamnese, zodat je precies weet waar jij je FOCUS op moet leggen. Je kunt ook kiezen voor wekelijkse begeleiding gedurende 3 of 6 maanden. Zodat je langer de tijd hebt om alles uit te werken en te werken aan jouw DOEL.

Ook is het mogelijk om ondersteuning te krijgen in mijn praktijk Energiek en Uniek in Drunen bijvoorbeeld met een body health scan of geneeskundige consulten.

Live consulten worden bijna volledig vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Uiteraard is het wel afhankelijk van welke aanvullende ziektekostenverzekering je hebt en of jouw verzekering mijn natuurgeneeskundige consulten vergoed. Kijk hiervoor ook op mijn andere website

energiekenuniek.nl/tarievencontact/tarieven .


Voor vragen over de pakketten bel met Mariëtte Cobben 06-47103566


Basis pakket

€19,- (basis). ............


FIT IN 1 MAAND BASISPAKKET

 30 dagen lidmaatschap besloten facebookgroep

Uitgebreid pakket

€219,-  €59,-*

*indien je €40,- vergoed krijgt, afh van je aanvullende verzekering

Je betaald €219,= en krijgt bijv €160,= terug van je verzekering

FIT IN 1 MAAND met BEGELEIDING
- 30 dagen nieuwe informatie, lidmaatschap besloten facebookgroep

- 4x half uur privé consult via beeldbellen*

Luxe pakket

€600,-  €120,-*

*indien je €40,- vergoed krijgt, afh van je aanvullende verzekering

Je betaald €600,= en krijgt bijv €480,= terug van je verzekering

FIT IN 1 MAAND met INTENSIEVE BEGELEIDING

30 dagen lidmaatschap besloten facebookgroep

- 1 jaar totaal lidmaatschap gratis

- 12x half uur privé consult via beeldbellen*

 BEL VOOR VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OF VRAGEN

Wat ga ik voor je doen

Gedurende een maand krijg je dagelijks informatie die jou gaat helpen om FIT te worden.

En FIT worden doe je samen!

Ik ben er als coach en therapeut voor iedereen om algemene vragen te beantwoorden en om jou te helpen met je FOCUS!

Ik ga je informeren en inspireren door middel van video's, live filmpjes en dingen die belangrijk zijn om te weten als je wilt afvallen en/of energie wilt krijgen.

Dus je krijgt te zien hoe ik bepaalde shakes en soepen maak, je krijgt recepten die makkelijk te maken zijn.

Ook krijg je ontspanningsoefeningen, oefeningen die je stofwisseling verhogen en oefeningen die ervoor zorgen dat alles weer gaat stromen!

Ik ga je laten zien hoe je dat doet. En vooral ... dat het LEUK wordt en JIJ het vol kunt houden!

Zodat jij jouw beste JIJ wordt! ENERGIEK en UNIEK!


Want ..... een goed begin is het halve werk!


En weet je wat leuk is? Ook jij kunt jouw inbreng geven! Door jouw vragen en ervaringen te delen in de groep kan iedereen ervan leren! Ik beantwoord algemene vragen in de groep en ga jou inspireren en enthousiasmeren zodat je het meeste kunt halen uit het programma en jouw doel: " FIT IN 1 MAAND".

Met tips en tricks die voor iedereen gelden.

FIT en FUN!

Maar ookRUST en RELAXT!


Positieve quotes en een positieve omgeving en opdrachten die jou gaan laten ervaren hoe fijn het is een maand lekker bezig te zijn met jouw doel.

Zodat je ervaart hoe fijn het is dat overbodige ballast verdwijnt. In je huis, in je hoofd in je lijf.

Op naar een LICHTERE en LEUKERE JIJ!

En wil je gebruik maken van mijn therapeutschap en mij ook als coach inzetten, dan kun je kiezen voor het uitgebreide of luxe pakket. Zodat ik je een paar keer of zelfs wekelijks persoonlijk kan begeleiden op jouw weg en afgestemd op jou! Zodat je hoort welke voeding specifiek voor jou goed is, wat jij kunt doen om JOUW doel te behalen! Waar je al jouw specifieke vragen beantwoord krijgt. Waar je meer kunt delen omdat daar dan ruimte voor is.

Eventueel ben je zelfs welkom in mijn praktijk Energiek en Uniek in Drunen.

Ook fijn om te weten is dat mijn consulten ook door veel ziektekostenverzekeraars vergoed worden zodat je nauwelijks zelf iets bij betaald (afhankelijk van welke aanvullende verzekering je hebt en bij wie)

Heb je vragen hierover? Bel me dan even of spreek iets in, zodat we kunnen kijken welk pakket voor jou het handigste is.

Wie ben ik, wie ben jij en wie is de groep?

Wie ben ik?

Mijn naam is Mariëtte Cobben.

Ik ben Chinees geneeskundig therapeut, levenmiddelentechnoloog, coach en ervaringsdeskundige.

Mijn kennis ga ik met jullie delen in een besloten facebookgroep, zodat iedereen hieraan mee kan doen. Het gaat om je mindset en dat je er niet alleen voor staat.

Het is mij gelukt om, in een periode dat ik alleen maar op bed kon liggen, 18 kg af te vallen.

In mijn praktijk begeleid ik mensen die in 2 maanden tijd van hun diabetes type 2 afkomen en 12 g afvallen wat elders niet eerder lukte.

En .... ik heb geen killer body, ga gewoon meedoen en jullie laten zien dat het kan! Fitter en gezonder worden in 1 maand!


En wie ben jij?

Jij bent iemand die weer focus wil, onder begeleiding wil afvallen en weer fit wil worden.

Hoe vaak start je en maak je iets niet af? Of neem je je iets voor maar ben je niet concreet genoeg of is het gewoon niet leuk of lastig om het alleen te doen.

Misschien vind je het fijn om een stok achter de deur te hebben of vind je het fijn om maatwerk te krijgen. Als je met jouw specifieke vragen zit, niet precies weet waar jij de focus op moet leggen of die het fijn vindt om die persoonlijke aandacht en begeleiding te krijgen van een ervaren therapeut en coach, ook dan zit je hier goed.

Misschien ben je wel iemand met stress en heb je behoefte aan rust en weer blij worden. Hoe fijn is het dan dat er een groep is die het herkent, die allemaal FIT willen worden en met hetzelfde bezig zijn!

Ook als jij "klachten" hebt of "pijn", dan zit je hier goed. Pijnbestrijding is iets waar ik dagelijks mensen mee help. En waar ik vaak veel verder kom dan wat ze elders ervaren hebben.


En wie is de groep?

Een groep gelijkgestemden die allemaal hetzelfde willen. Fit worden, afvallen, in beweging komen.

We doen dit in een besloten facebook groep, zodat het veilig is om daar lekker te vertoeven en te kunnen delen wat je ervaart en waar je algemene vragen kunt stellen.

Waar van iedereen gevraagd wordt elkaar te respecteren en positief te benaderen, zodat het een stimulerende omgeving wordt en blijft.

En waar ik dagelijks aanwezig ben om algemene vragen te beantwoorden en opdrachten en video's deel en dingen laat zien.

Vol inspiratie, met oefeningen, positieve posts en wetenswaardigheden.

Je bent welkom!


En twijfel je?

Vraag me dan om advies. De beste keer om te starten met gezondheid en welzijn was een vorige keer, de tweede beste keer is NU!


Ik zie je graag in de groep, we starten iedere 1e van de maand. Dus ... kijk welk pakket het beste bij je past en meld je aan! Je bent 1 klik verwijderd van een fitter en leuker leven!

WE GAAN HET GEWOON SAMEN DOEN!